Yeni Trendleri ile Devam Eden Bride Gecelikler

29-12-2018 22:10
Yeni Trendleri ile Devam Eden Bride Gecelikler

Gelin adayları için oldukça önemli alışveriş kıstaslarının başında elbette gecelik seçenekleri gelir. Bride gecelik modelleri genel olarak gelinler arasında oldukça popüler olan ve tercih edilen modeller arasında bulunmaktadır. Bride gecelik için tercih edebileceğiniz birçok farklı model ve beden seçeneği bulunmaktadır. Özellikle de gelin gecelikleri gelinliğin altına da giyilebilen modeller de bulunmaktadır. Bu aşamada elbette en önemli detay gelin adayının zevki olarak karşımıza çıkar. Ana renkler elbette gecelik modelleri arasından en çok tercih edilenlerin başında geliyor. Bu gecelik modelleri özellikle kırmızı, siyah ve beyaz renklerde daha fazla modele sahip olarak tercih edilmektedir. Geceliğinizin tarzı tamamen kullanımına uygun olmalıdır.

Bride Gecelik

Bride gecelik hem kalitesi hem de zengin seçenekleri sayesinde her gelinin zevkine uygundur. Gelin gecelikleri için birçok tercih ve model bulunmaktadır. Özellikle tercih edilen modeller arasında ise renkli bride gecelikler yer almaktadır. Gecelikler kaliteli olmanın yanı sıra bilindik markalarla da gelin adaylarının içlerine sinecek denli güzel modellere sahip olmaktadır. Bunun dışında her zevke her yaşa ve her stile uygun bride gecelik modelleri bulunmaktadır. Gelin gecelikleri istenen renkte de satın alınabilmektedir. Tercih edilecek olan modellerde renkler ile beraber saten ya da farklı kumaş modelleri de seçilebilir. En sevilen bride gecelik modeli ise elbette borda, mor, pudra renklere sahip olan saten gecelik modelleri olarak karşımıza çıkar. Gecelik ile beraber sabahlıkla da set halinde yollanan bu gecelik modelleri; siyah, kırmızı, şeffaf renklerde olabilir.

Renkli Bride Gecelikler

Renkli bride gecelikler de en sevilen gecelik çeşitleri arasında bulunmaktadır. Renkli bride gecelikler genel olarak standart modellerden daha çok tercih edilmektedir. Yalnızca düğün zamanında değil, sonrasında da tercih edilebileceğinden en çok renkli gecelikler kullanılmaktadır. Renkli bride gecelikler dışında ise tercih edilen modeller elbette beyaz ve gelinlik altına giyilebilecek modeller olarak karşımıza çıkar. Ten rengi de renkli bride gecelikler seçiminde etkili olmaktadır. Ten renginin soğuk olması durumunda ( pembe, damar görüntüsü mavi ise ) saçlarınız rengi koyu ise, beyaz ve mavi tonlarında gecelikler sizin için en uygunu olacaktır. Ten renginiz pembe, bej karışımı ise ten özellikleriniz ve genel yapınız narin ve şeffaf ise; beyaz, mavi tonları, pembe, gri mavi, bordo, vişne, lila, mürdüm kullanmanız önerilebilir. Çok koyu ve canlı renkleri kullanılması bu ten renkleri için önerilmemektedir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.