Tepsilerde Baş Harfleriniz ile En Çok Tercih Edilen Kalp Yükseltici

04-11-2018 22:41
Tepsilerde Baş Harfleriniz ile En Çok Tercih Edilen Kalp Yükseltici

Nişan, çift için en özel ve değerli günlerden biri. Nikah ya da düğün provası olarak nitelendirilebilecek bu özel günde çift için her şeyin ve en ufak detayın bile içe sinmesi gerekir. Oldukça özel ve heyecanlı bu günde, çiftin heyecanını ve aşkını yansıtacak olan aksesuarlar kullanmak oldukça önemli. Nişan merasimlerinde kullanılan her bir detay oldukça önemli. İster nişan evde yapılsın, isterse de nişan salonunda yapılsın kullanılan nişan aksesuarları oldukça önemli. Nişan tepsisi, nişan masası, yemekler, konuklara hediyeler, nişan makası, masa için kullanılan süsler... Hepsi ayrı ayrı üzerinde düşünülmesi gereken ve ortak bir tema ve zevkte buluşturulması gereken unsurlar.

Nişan yükseltici de bu önemli detaylardan biri. Nişan tepsisi üzerinde kullanılan ve yüzükleri ön plana çıkaran nişan yükseltici nişan merasimlerinin en önemli detaylarından biri. Özellikle de kalp yükseltici modelleri en çok tercih edilenlerden biri.

Gümüş Yükseltici Modelleri

Gümüş yükseltici modelleri özellikle çok fazla tercih edilen metal ya da gümüş nişan tepsileri olduğu için gümüş yükselti modelleri oldukça rağbet görmektedir. Nişan yükseltici modelleri nişan tepsinin şıklığını etkileyen en önemli detaylardan biri. Özellikle harfli nişan yükselti modelleri, çiftlerin en çok tercih ettikleri modellerden biri. Bunun dışında kalp yükseltici modellerinde; kalp yükseltiler üzerinde çiftin isimleri yazabilir. Kalp yükseltinin üzerine koyulacak harfler nişan merasiminde oldukça şık bir detay olmaktadır. Söz töreninin en gözdesi elbette yüzüklerin sunulduğu tepsidir. Nişan tepsisi simgesel bir bağı temsil ettiği için genellikle gösterişli ve süslü olarak tercih edilen detaylardır. Özellikle günümüzde tercih edilen modellerin başında ise aynalı söz tepsilerinin çok tercih edildiği söylenebilir. Farklı nişan tepsisi tercih etmek isteyenler ise çiçeklerle süslenmiş olan ahşap nişan tepsilerini ve buna en uygun nişan yükseltici modellerini tercih edebiliyor. Bunun dışında sık sık kullanılan ve günümüzde tercih edilen antika modellerden vintage görünümlü aynalı nişan tepsileri de tercih edilebilir. Nişan yüzüklerini daha da ön plana çıkartacak olan nişan yüzüğü yükseltici modelleri, tercih edilen nişan tepsinin tarzına ve modeline göre seçilmelidir. Eğer ahşap nişan tepsisi kullanılıyorsa gümüş yükseltici modelleri kullanılmamalıdır. Bunun yerine kalp yükseltici ya da ahşap nişan yükseltici kullanılabilir.

Kalp Yükseltici Fiyatları

Kalp yükseltici fiyatları tercih edilen lapa göre değişmektedir. Ancak her zevke, her yaşa ve her bütçeye en uygun lap modelleri ve kalp yükseltici fiyatları bulmak mümkündür.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.