Sözde Masa Konseptine En Çok Tercih Edilen Aynalı İsimlik

04-11-2018 21:40
Sözde Masa Konseptine En Çok Tercih Edilen Aynalı İsimlik

Söz ya da nişan çiftler için oldukça önemli ve özel günlerden elbette. Evlilik öncesi ufak bir prova olan söz ya da nişan günlerinde elbette her şeyin mükemmel olmasını isteyen çift, imkanları dahilinde her detayı ve aksesuarı en şık şekilde tercih etmektedir. Geçmiş dönemlerde söz ya da nişan oldukça sıradan şekilde yapılan günler olsa da günümüzde nişan ya da söz gibi oldukça önemli günler, düğün ciddiyetinde özenerek ve titizlikle yapılıyor. Bundan dolayı da nişanı ya da sözü bu denli zarif, renkli, gösterişli ve şık yapan en önemli unsurlar detaylar olarak karşımıza çıkıyor. Şamdanlar, konuşma balonları, kullanılan masaüstü ayna, kalpli aynalı isimlik,aynalı isimlik modelleri söz ya da nişanı bir üst seviyeye taşıyor. Ancak tüm bu detaylar ve özellikle masaüstü ayna, kalpli aynalı isimlik, aynalı isimlik modelleri tercih edilirken nişanın büyük ya da ufak alanlarda yapılıp yapılmadığına göre değişen detaylar olarak karşımıza çıkmaktadır. Büyük mekanlarda yapılan nişanlarda daha büyük aksesuarlar kullanılması gerekirken, daha ufak mekanlarda mekana göre aksesuarlar kullanılması gerekmektedir.

Kalpli Aynalı İsimlik Modelleri

Aynalı isimlik modelleri nişan ya da sözlerde en çok tercih edilen zarif aksesuarlardan biri. Genel itibari ile aynalı birçok detay ve aksesuar zariflik ve şıklık sağlaması sebebiyle günümüzün en trend seçimlerinden biri. Yalnızca aynalı isimlik modelleri değil masaüstü ayna ya da kalpli aynalı isimlik modelleri de oldukça tercih ediliyor.

Nişan ya da söz gibi oldukça değerli ve özel günlerde her ufak detayın bile çiftin aşkını simgelemesi oldukça önemli. Nişan ya da söz masasının süsleri, özellikle fotoğrafların çoğunluğu masa etrafında çekildiği için çok önemli. Anıların güzel, şık ve çiftin içine sinecek şekilde çıkması için de hem çiftin bütçesine ve ekonomisine en uygun aksesuarlar, en şık ve çiftin zevkine en uygun olacak şekilde seçilmelidir. Bunun yanında nişanın nerede yapıldığı da oldukça önemlidir. Nişan evde yapılacak ise, minimal aksesuarlar, masaüstü ayna modelleri tercih edilebilir, renkli boncuklarla masa süslenebilir. Metalik renklerde konsept düşünülüyorsa, altın ve bronz renkte vazolar ya da aksesuarlar kullanılabilir. Eğer nişan salonunda söz yapılacaksa, dekorasyonda da daha büyük aksesuarlar tercih edilmelidir. Masa dekorasyonunda masadan taşan aksesuarlar tercih edilebilir. Daha büyük isimlikler ya da masaüstü ayna, kalpli aynalı isimlik modelleri tercih edilebilir.

Masa Üstü Aynalık Fiyatları

Masa üstü aynalık fiyatları birçok farklı modelde masa üstü aynalık modelleri üretildiği için oldukça değişkendir. Genel itibari ile her cebe uygun masa üstü aynalık fiyatları için göz atılabilir. Bu fiyatları başlıca etkileyen unsurlar ise genel itibari ile aksesuarın büyüklüğü, kalitesi, markası, kullanılan diğer detaylar olarak belirlenebilir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.