Sevdiklerinize Düğünlerinizde Unutulmaz Hediye Seçimleri

30-11-2018 12:47
Sevdiklerinize Düğünlerinizde Unutulmaz Hediye Seçimleri

Düğün hediyesi en sevilen geleneklerimizden biri olarak ne kadar misafirperver bir topluluk olduğumuzu da bir kez daha gözler önüne sermektedir. Düğün hediyeleri evlenen çift tarafından bu mutlu günlerinde onları yalnız bırakmayan dostlarına ve aile üyelerine verilir. Çam sakızı, çoban armağanı olarak düşünülen bu hediyeler; hem mutlu gününüzün unutulmamasını sağlayacak hem de güzel bir hatıra olarak sevdiklerinizde kalacaktır. Şık bir şekilde seçilmiş olan nikah şekeri de düğün ya da nikaha katılanlar tarafından saklanabilir. Bundan dolayı nikah şekeri seçimlerinin bile özenle yapılması, aileler ve sevdikleri tarafından da çiftin en mutlu gününün hatırlanmasını sağlayacaktır.

Düğün hediyesi elbette düğüne katılan tüm akrabalar ve sevilen dostlara özenle ve titizlikle hazırlanmaktadır. Ancak düğün hediyesi seçimi yaparken bazı hususlara dikkat etmek ve çifti en iyi anlatacak hediyeler hazırlamak gerekmektedir.

Düğün Hediyeleri Seçimi için Püf Noktalar

Düğün hediyesi seçerken öncelikli olarak elbette çiftin bu konuya ayırdığı bütçe önemlidir. Bütçenin belirlenmesinin ardından, belirli fiyat aralıklarında hediyeler araştırılabilir. Hediye araştırması için düğün ya da nikahın teması oldukça önemlidir. Gelinlik modeline bile uyum sağlayabilen düğün hediyeleri oldukça şık bir seçim olacaktır. Eğer düğününüz oldukça şatafatlıysa, gelinlik şık ve gösterişli ise bu aşamada sade bir nikah şekeri şık ve estetik olmayacaktır. Bu denli göz alıcı ve gösterişli düğünler için daha renkli, göz alıcı, ışıltılı düğün hediyesi araştırılmalıdır. Eğer düğününüz sade olacaksa, bohem bir düğün temanız varsa bu aşamada nikah şekeri niyetine saksıda küçük bitkiler, minik kavanozlarda güzelce süslenmiş tatlılar, kahve çekirdekleri ile süslenmiş mumlar tercih edebilirsiniz. Bu sayede hem misafirleriniz vermiş olduğunuz düğün hediyesi çeşitlerini evlerinde de dekorasyon amaçlı olarak kullanacak hem de en güzel gününüzü hediyeyi gördükçe hatırlayacaktır. Farklı seçim yapmak istemeyen ve klasik anlayıştan ödün vermek istemeyen çiftler için de birçok klasik nikah şekeri çeşidi mevcut. Nikah şekeri her nikah ve düğün için belki de en önemli ve özel detaylardan biri. Özellikle de aile büyükleri tarafından buzdolabında sergilenmek üzere tasarlanan mıknatıslı nikah şekeri çeşitleri de popülerliklerini asla kaybetmiyor.

Düğün Hediyesi için Öneriler

Düğün hediyesi için trendler de tıpkı düğün, gelinlik ve damatlık gibi moda anlayışlarına göre değişiyor. Günümüzde en çok sevilen düğün hediyesi çeşitleri; çiftin konukları adına diktirdiği ağaçların ya da yaptıkları bağışın belgesi olmakla beraber küçük saksı çiçekleri, şık mumlar ve elbette şık nikah şekeri çeşitleri oluyor.

Düğün Hediye Fiyatları

Düğün hediye fiyatları tercih edilen düğün hediyesine göre değişiyor. Tercih edilecek olan düğün hediyesinin modeli, kalitesi ya da malzemesi düğün hediye fiyatları için belirleyici bir unsur oluyor. Ancak genel olarak düğün hediye fiyatları her bütçeye uygundur.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.