Renkli Gecelik ve Dantel Sevenler için Farklı Modeller

25-12-2018 21:03
Renkli Gecelik ve Dantel Sevenler için Farklı Modeller

Gecelik ya da sabahlıklar, bir kadının her zaman şık ve bakımlı olduğunu gösteren, oldukça zarif detaylardan biridir. Bu detaylar arasında özellikle gecelik; bir kadın için zarafetin ve şıklığın işareti olarak kabul edilmektedir. Bundan dolayı da renkli dantelli gecelik modelleri en çok rağbet gören ve tercih edilen modeller arasında bulunmaktadır.

Renkli Dantelli Gecelik

Renkli dantelli gecelik özellikle beyaz ya da siyah gibi standart renklerden ayrı olarak, oldukça farklı bir şıklığı getirmektedir. Mavi, bordo ve kırmızı renkler dışında dantelli gecelik modelleri kapsamında en sevilen renkler arasında pudralar, pembeler ve mavi tonları gelmektedir. Bu renk tonları özellikle ten rengine göre tercih edilmelidir. Eğer ten renginiz açık ve soluk ise bu aşamada daha canlı renkler tercih etmeniz gerekmektedir. Soluk bir tene ve açık renk saçlara sahip olan kişiler mutlaka mavi, yeşil ya da bordo gibi tonlarda renkli dantelli gecelik tercih etmelidir. Ancak beyaz tenli ve koyu renk saçlarınız varsa bu aşamada pudra tenler de uyum sağlayacaktır. Ten alt tonu pembe ise ya da damarlar mavi renkte ise tüm renk gecelikler teniniz ile uyum sağlayacaktır. Teniniz ile uyum sağlayacak olan arzu ettiğiniz herhangi bir renk gecelik satın alabilirsiniz.

Dantelli Gecelik Modelleri

Dantelli gecelik modelleri arasından tercih edeceğiniz çeşitler tamamen zevkinize ve stilinize kalmıştır. Beden ölçüleri ne olursa olsun, gecelikler üretim özellikleri sayesinde tüm bedenler için uygundur ve her bedende oldukça şık durmaktadır. Gecelik modelleri arasından tarza, stile, yaşa ve zevklere en uygun modellere göz atabilirsiniz. Bu modeller hem kalitesi hem de zengin seçenekleri sayesinde her gelinin zevkine uygundur. Gecelik modelleri için birçok tercih ve model bulunmaktadır. Özellikle tercih edilen modeller arasında ise gecelik modelleri yer almaktadır. Gecelikler kaliteli olmanın yanı sıra bilindik markalarla da gelin adaylarının içlerine sinecek denli güzel modellere sahip olmaktadır. Bunun dışında her zevke her yaşa ve her stile uygunrenkli dantelli gecelik modelleri bulunmaktadır. Renkli dantelli gecelik istenen renkte de satın alınabilmektedir. Tercih edilecek olan modellerde renkler ile beraber saten ya da farklı kumaş modelleri de seçilebilir. En sevilen renkli dantelli gecelik modeli ise elbette borda, mor, pudra renklere sahip olan saten gecelik modelleri olarak karşımıza çıkar. Gecelik ile beraber sabahlıkla da set halinde yollanan bu gecelik modelleri; siyah, kırmızı, şeffaf renklerde olabilir.

Dantelli Gecelik Fiyatları

Dantelli gecelik fiyatları tercih ettiğinizi geceliğe göre değişmektedir. Tercih edeceğiniz dantelli gecelik fiyatları her bütçe için uygun olmaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.