Nişan için Yakınlarınıza Unutulmaz Hediyeler Nasıl Seçilmelidir?

04-11-2018 22:06
Nişan için Yakınlarınıza Unutulmaz Hediyeler Nasıl Seçilmelidir?

Nişan, çiftlerin en heyecanlı oldukları ve en özel günlerinden biridir. Düğünün ufak bir provası olduğu için de her detayın şık olmasına özen gösterilir. Nişan merasimlerinde her aksesuar ile her detay oldukça önemli. Bunun yanı sıra tıpkı nikah şekerleri gibi nişan gününde de konuklara o günü hatırlatacak ufak bir armağan vermek, oldukça şık bir davranış olarak günümüzde çok yaygındır.

Nişan ve düğün alışkanlıkları her geçen gün değişiyor. Nişan ve düğün için her detay daha da özenli ve şık bir şekilde yapılıyor. Nişan malzemeleri mutlaka düğün temasına uygun olarak seçiliyor ve nişan merasimleri artık günümüzde düğünün bir provası olarak kabul ediliyor.

Nişan hediyeleri nişan gününü sevdiklerinize ve yakınlarınıza hatırlatacak ufak armağan çeşitleridir. En çok tercih edilen nişan hediyeleri arasında ise sukulent gibi çiçeklerin ufak saksılarda hediye edilmesidir. Hem konukların evlerinde dekorasyon amaçlı olarak kullanılabilecek hem de nişan gününüzü hatırlayacak en güzel armağanlardan biri olacaktır. Nişan malzemeleri arasından tercih edilen davetiyeler de konuklara armağan olacak şekilde tercih edilebilir. Nişan davetiyeleri olarak evlerde dekorasyon olarak kullanılabilecek minik kaktüs, evin hoş kokmasını sağlayacak mumlar tercih edilebilir.

Nişan Malzemeleri ve Nişan Hediyeleri

Nişan malzemeleri ya da nişan hediyeleri nişanın temasına göre seçilmelidir. Deniz teması, daha romantik temalar, bohem bir nişan ya da oldukça şık ve modern temalar arasından hangi seçilecekse bu aşamada tüm nişan malzemeleri ya da nişan hediyeleri bu temaya uygun seçilmelidir. Renklerin hakim olduğu düğün konseptlerinde genel itibari ile nişan da bu şekilde gösterişli tercih edilir. Bu gibi durumlarda şık hediyeler ve şık nişan malzemeleri kullanılmalıdır.

Nişan hediyeleri için kullanılan bir diğer alternatif seçenek ise mum nişan şekerleridir. Mum nişan şekerleri her evde severek kullanılan bir aksesuardır. Bu sayede konuklarınızı sevindirebilir, şık bir jest yapabilirsiniz. Kütük aksesuarlar da günümüzün en popüler tercihlerinden biri. Bardak altlıkları, sunum tabakları ya da şamdanlar genel olarak ahşap şekilde tercih edilebiliyor. Kahve çekirdeklerinin olduğu armağanlar da çok tercih edilir. Kahvenin hem kokusu hem de enerjisi hemen hemen herkesin beğenisini kazanabileceğiniz bir hediye. Hem de kahvenin kırk yıllık hatırı olması dolayısıyla en sevilen nişan hediyeleri arasında. Küçük, hasır kaplı kavanozlarda kahve çekirdekleri armağan edilebilir.

Nişan Hediye Fiyatları

Nişan hediye fiyatları tercih edilen hediyelere göre değişmektedir. Ancak genel itibari ile her bütçeye ve zevke uygun nişan hediye fiyatları söz konusudur.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.