Nişan Günü için Özel Olarak Tasarlanan Nişan Tepsileri

04-11-2018 21:55
Nişan Günü için Özel Olarak Tasarlanan Nişan Tepsileri

Nişan tepsisi belki de nişan merasimlerinde özellikle gelin adayının en çok üzerinde durduğu konulardan biri. Nişan tepsisi genel olarak kurdelelerle süslü, çiçeklerle süslenmiş ya da farklı modellerde dizayn edilmiş, bir nişanın olmazsa olmaz aksesuarlarından biridir. Çiftin en güzel anında, yüzüklerin sergilendiği tepsinin şık olması oldukça önemli. Nişan tepsisi hem ailelerin, hem arkadaşların, hem de akrabaların en çok ilgi gösterdiği aksesuarlardan biri. Günümüzde de gelin adaylarının zevkine uygun olarak, çeşit çeşit nişan tepsi modelleri üretilmektedir.

Eski zamanlarda nişan tepsisi için gerekenler, sıradan bir makas, sıradan bir tepsi ve tepsinin altına sarılan dantel bir örtü yeterliyken, günümüzde nişan tepsisi en önemli nişan aksesuarlarından biri.

Nişan Tepsi Modelleri

Nişan tepsi modelleri günümüzde oldukça farklı çeşitlerde ve modellerde üretilmektedir. Sadece dizayn ve süsleme kısmı değil, materyalleri de farklı şekilde olabilmektedir. Ahşap olan nişan tepsi modelleri oldukça revaçta iken, aynalı ya da metal olan tepsiler de günümüzde oldukça rağbet görüyor. Bazı nişan tepsi modelleri kurdele ağırlıklı olarak dizayn edilirken, bazı modellerde tül kullanılabiliyor. Çiçeklerle süslü olanlar daha bohem ya da daha romantik gelin adaylarının tercihi olurken, bazı gelinler aynalı modellerle daha modern ve farklı bir hava tercih edebiliyor. İncilerle süslenmiş olan nişan tepsi modelleri ise zarafeti ön planda tutan nişan temalarının vazgeçilmezi oluyor. Eğer daha süslü ya da farklı modellerde nişan tepsisi tercih edilecek ise bu aşamada genel itibari ile gümüş nişan tepsi modelleri tercih ediliyor. Gümüş nişan tepsi modelleri daha rahat süslenebiliyor ve gelin adayının zevkine göre tasarlanabiliyor.

Gümüş nişan tepsi içinde yüzeyi örtecek, eski usul ancak modern olan şık ve zarif örtüler kullanabilirsiniz. Saten de kullanılabilen bu örtülerde tek unsur; yapılan nişanın temasına en uygun olan detaylara karar vermek. Yalnızca gümüş nişan tepsi modelleri için tüm nişan tepsisi modelleri için bir diğer önemli detay ise güzel ve şık bir nişan makası tercih etmek. Kullanılacak olan makasların mutlaka tepsiye uygun olması gerekmektedir. Yalnızca makas değil tepside kullanılacak detayların da tepsiye uygun olması gerekmektedir. Genel olarak nişan tepsisi için baş harfler kullanılır. Arzuya göre çiçekler, boncuklar, çeşitli süslemeler de kullanılabilir.

Nişan Tepsi Fiyatları

Nişan tepsi fiyatlarıtercih edilen modele göre değişmektedir. Nişan tepsinin üretilirken kullanıldığı malzemeler, aksesuarlar (inci, çiçek, tüyler ya da danteller vs.) nişan tepsi fiyatları için etkileyici olmaktadır. Ancak genel olarak her bütçe için oldukça uygun, kaliteli ve her zevke uygun nişan tepsi modelleri bulmak mümkündür.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.