Kristal Tepsi Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

04-11-2018 21:05
Kristal Tepsi Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Nişan tepsisi, nişan merasiminde oldukça önemli yer kaplayan bir detaydır. Genel itibari ile nişan tepsisi şık, zarif ve gösterişli olmalıdır. Nişan tepsisi, nişan töreni esnasında, gelin adayının kız kardeşi ya da arkadaşı tarafından tutulmaktadır. Bu tepsinin amacı ise; nişan yüzüklerinin taşınmasıdır. Nişan töreninde sağ elin yüzük parmağına bu yüzükler takılır. Evlendikten sonra ise sol elin yüzük parmağına takılmaktadır. Nişan tepsileri, farklı özelliklerde ve farklı modellerde üretilebilir. Süslenmesi de nişan masası ve nişan temasına uygun olarak seçilmelidir. Nişan tepsisi genel itibari ile, taşlı ve parıltılı olarak tercih edilir.Kristal tepsi ya da nişan kristal oval tepsi en yaygın tercih edilen nişan tepsilerinden biridir.

Nişan Kristal Oval Tepsi Modelleri

Nişan kristal oval tepsi modelleri günümüzde en trend olan ve en çok rağbet gören nişan tepsilerinden biridir.Kristal tepsi ya da renkli nişan tepsileri yüzükleri taşıyan ve nişanın en çok dikkat çeken detaylarından biridir. Nişan tepsileri üzerinde genel olarak; süslü bir makas, yüzük yükseltici, yüzük kutuları ya da çiftin baş harflerinin bulunduğu isimlikler de yer almaktadır. Bundan dolayı da oldukça dikkat çeker ve şık bir şekilde süslenir. Arzuya göre biblolar ya da yapraklar, çiçek dekorları tercih edilebilir. Yüzük yükselticileri ise tepsinin malzemesine göre değişiklik göstermekle birlikte, metal, aynalı ya da ahşap malzemeden hazırlanabilir.

Kristal Tepsi Modelleri

Nişan tepsisi modelleri oldukça zengin özelliklerdedir. Genel olarak nişan tarzına ve temasına en uygun kristal tepsi modellerine göz atabilirsiniz. Yuvarlak, oval, dikdörtgen, beşgen şeklinde nişan tepsileri tercih edilebilir. Bunun dışında kalp şeklinde hazırlanmış tepsiler de tercih edilebilir. Tepsiler hazırlandıkları malzemeye göre de farklı olabilmektedir. Aynalı, gümüş, metal, kütük, kasnak nişan tepsisi modelleri de yaygın olarak kullanılmaktadır.Renkli nişan tepsileri, en klasik modeller arasında yaygın olarak kullanılmaktadır. Farklı geometrik desenlerde çok farklı çeşitte renkli nişan tepsileri kullanılabilmektedir. Bunun dışında, işlemeli, düz ve sade modellere de göz atılabilir. Bazı nişan tepsiler eskitme yapılabilir. Bu sayede o parlak görünümlerinden sıyrılıp, vintage bir görünüm kazanmaları mümkün olmaktadır. Gümüş tepsiler genellikle üzeri çiçekler, inci boncuklar ve kurdelelerle süslenerek kullanılabilir.

Nişan Tepsi Fiyatları

Nişan tepsi fiyatları tercih edilen modele göre değişmektedir. Genel olarak her bütçe için oldukça uygun nişan tepsi fiyatları söz konusudur. Her zevke, her nişan temasına ve tarzına (sade, şık, gösterişli, zarif, evde, nişan salonunda, romantik vs.) ve her stile en uygun kristal tepsi modellerini en uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.