Kişiye Özel Hazırlanan Tefler ile Eğlence Bir Başka

30-11-2018 12:18
Kişiye Özel Hazırlanan Tefler ile Eğlence Bir Başka

Kına gecesi; oldukça önemli ve köklü bir geleneklerimizden biri. Zamana uygun olarak daha modern ve daha eğlenceli hale getirilmiş olan kına geceleri; evliliğe giden yolda gelenek ve kültürün en önemli günlerinden biri olmaktadır. Kına gecesi, geçmiş zamanlarda evlenecek olan çifte nazar değmemesi ve kötülük gelmemesi için, ömür boyu evlilikleri ve hayatları güzel geçsin diye yapılan bir ritüel. Manasındaki güzellik ve derinlikle beraber, gecenin oldukça huzurlu ve keyifli geçmesi sayesinde de uzun yıllardır kına gecesi geleneği popülerliğini muhafaza etmektedir. Kına geçmişten günümüze kadar gelen en değerli ve en kıymetli geleneklerden biri olarak mutlaka özenle ve titizlikle hazırlanması gereken bir gece... Türk kültürünün ayrılmaz bir parçası olan kına gecesi; aynı zamanda da kadınların süs amaçlı kullandığı kına ile yapılır. Bunun dışında örf ve adetler arasında en anlamlılarından bir tanesi. Bunun dışında evlenecek olan çift için de en değerli günlerden biri. Düğün gelenekleri arasında belki de en önemli ve yaygın alışkanlıklarından biri olan kına gecesi, evlenecek olan gelin adaylarına; düğünden veya nikahtan genel olarak bir gün önce yapılan bir tören olarak karşımıza çıkar. Kına gecesi, gelin adayının anne-baba evinde geçireceği son geceyi de genellikle temsil eder. Bu gibi sebeplerle de hem eğlenceli hem de hüzünlü bir gecenin harmanlamasıdır. Kına gecesi gelin adaylarına özel olarak yapılan bir gecedir. Geleneksel olarak, kına gecesine, kız ve erkek tarafının kadın yakınları ve gelinin kız arkadaşları ağırlanmaktadır. Kına Gecesi, düğünden veya nikah töreninden genel olarak 1 gün önce yapılmaktadır. Ancak günümüzde kına gecesi nikah ya da düğünden daha önce yapılabilir. Bunun sebebi ise nikahtan önce yorulmamak ve son hazırlıkları tamamlamaktır. Kına geceleri günümüzde oldukça eğlenceli şekilde ve farklı tarzlarda yapılabilmektedir. Gelin adayları, düğün ya da nikah hazırlık stresini kına gecesinde atarak oldukça eğlenceli ve keyifli bir günü kadın akrabalar ve dostlar ile kutlayabilmektedir.

Kişiye Özel Tefler

Kına, evliliğe giden yolda atılan en önemli adımlardan biri... Özellikle de bekarlığa veda gecesi ile beraber yapılan kına geceleri oldukça keyiflidir. Gelin adayının sevdiği dostları ve akrabaları ile keyifli geçirdiği kına gecesinde en önemli kına malzemesi, kına tefi elbette... Kına tefi eğlencenin vazgeçilmez detaylarından biri olarak mutlaka kına gecesinde bulundurulması gereken malzemeler arasında. Kişiye özel tefler bu aşamada en sevilen modeller arasındadır. Kişiye özel tefler gelin adayının isminin yazdığı teflerdir ve oldukça eğlenceli bir anı olarak saklanabilir.

Kına Tef Modelleri

Kına tef modelleri oldukça çeşitlidir. Özellikle de kişiye özel olarak gelin adayının ismi ile hazırlanan kına tef modelleri kına gecesinin en sevilen modelleri arasındadır. Tüylü deri tef modelleri de en sevilen kına tef modelleri arasındadır. Özellikle tüylü zilli tef modelleri en çok tercih edilen tef modelleri arasındadır.

Kişiye Özel Tef Fiyatları

Kişiye özel tef fiyatları oldukça uygun ve ekonomik olmaktadır. Her bütçe için uygun kişiye özel tef fiyatları bulunmaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.