Kınanızda Sevdiklerinize Unutamayacakları Ayna ve Oje Hediyelikleri

28-12-2018 21:27
Kınanızda Sevdiklerinize Unutamayacakları Ayna ve Oje Hediyelikleri

Kına gecesi için kınaya gelen dostlara, akrabalara ve arkadaşlarınıza armağan edeceğiniz ufak hediyeler; konuklarınızı oldukça mutlu edecektir. Bu hediyeler hem işlevsel hem de konuklarınızı düşündüğünü anlatan, oldukça ince bir hareket olarak kabul edilir. Kına malzemeleri kapsamında zaten konuklara kına ya da çerez verilmesi bilinen bir adettir. Ancak günümüzde yeni nesil kına gecelerinde ayna ve oje seti en çok hediye olarak tercih edilen seçenekler arasında bulunmaktadır.

Kına Hediyelikleri

Kına hediyelikleri oldukça çeşitlidir. Kına seti, kına tepsisi, kına kutusu, kına el gülü, kına çerez kutusu, kına örtüsü, kına eldivenleri, nedime tacı, nedime bilekliği, kına tefi, kına gece aksesuarları arasındadır. Kına tacı da en çok tercih edilen kına malzemeleri arasında bulunmaktadır. Kına gecesi, evliliğe giden yolda atılan adımlardan olan ve en eski geleneklerimizden biri... Evlenecek olan çiftin mutlu, bereketli bir hayatı olması için ve çiftin nazardan korunmasını sağlamak amacıyla başlayan bu gelenek; oldukça eski dönemlerden beri yapılmaktadır. Kına gecesi tüm bu anlamları dışında birçok detayın bir arada kullanılması ile kına gecesi olmaktadır. Kına gecesi; günümüzde en trend ve en sevilen evlilik adımlarından biri. Özellikle günümüzde oldukça popüler ve sevilen bir gün olması ile beraber birçok farklı tarza kına gecesi etkinlikleri düzenlenmektedir. Gelin adaylarının kadın dostları ve akrabaları ile hem düğün stresini attığını hem de aileden ayrılmanın verdiği buruklukla beraber tüm duyguları bir arada yaşadığı kına gecesi; gelin adayının en güzel hatırladığı günlerden biri. Kına gecesi; özellikle birçok aksesuar ve detay ile oldukça renkli ve keyifli geçmektedir. Kına gecesi gelin adaylarına özel olarak yapılan bir gecedir. Geleneksel olarak, kına gecesine, kız ve erkek tarafının kadın yakınları ve gelinin kız arkadaşları ağırlanmaktadır. Kına Gecesi, düğünden veya nikah töreninden genel olarak 1 gün önce yapılmaktadır. Ancak günümüzde kına gecesi nikah ya da düğünden daha önce yapılabilir. Bunun sebebi ise nikahtan önce yorulmamak ve son hazırlıkları tamamlamaktır. Kına geceleri günümüzde oldukça eğlenceli şekilde ve farklı tarzlarda yapılabilmektedir. Gelin adayları, düğün ya da nikah hazırlık stresini kına gecesinde atarak oldukça eğlenceli ve keyifli bir günü kadın akrabalar ve dostlar ile kutlayabilmektedir. Kına hediyelikleri arasında en sevilen hediyelerin başında ise ayna ve oje seti gelmektedir. Ayna ve oje seti en sevilen hediyeler arasında bulunmaktadır.

Kına Hediye Fiyatları

Kına hediye fiyatları tercih edilen kına malzemelerine ve hediye çeşitlerine göre değişmektedir. Kına hediye fiyatları genel itibari ile her bütçe için uygun olmaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.