Kınada Ele Yakılacak Kına için Kına Eldivenleri

04-11-2018 01:13
Kınada Ele Yakılacak Kına için Kına Eldivenleri

Düğün gelenekleri arasında belki de en önemli ve yaygın alışkanlıklarından biri olan kına gecesi, evlenecek olan gelin adaylarına; düğünden veya nikahtan genel olarak bir gün önce yapılan bir törendir. Kına gecesi, gelin adayının anne-baba evinde geçireceği son geceyi de genellikle temsil eder. Bundan dolayı hem eğlenceli hem de hüzünlü bir gecenin harmanlamasıdır.

Kına gecesi gelin adaylarına özel olarak yapılan bir gecedir. Geleneksel olarak, kına gecesine, kız ve erkek tarafının kadın yakınları ve gelinin kız arkadaşları ağırlanmaktadır. Kına Gecesi, düğünden veya nikah töreninden genel olarak 1 gün önce yapılmaktadır. Ancak günümüzde kına gecesi nikah ya da düğünden daha önce yapılabilir. Bunun sebebi ise nikahtan önce yorulmamak ve son hazırlıkları tamamlamaktır. Kına geceleri günümüzde oldukça eğlenceli şekilde ve farklı tarzlarda yapılabilmektedir. Gelin adayları, düğün ya da nikah hazırlık stresini kına gecesinde atarak oldukça eğlenceli ve keyifli bir günü kadın akrabalar ve dostlar ile kutlayabilmektedir.

Kına geceleri günümüzde oldukça trend olan, en özel günlerden biri. Kına geceleri günümüzde oldukça ihtişamlı ve eğlenceli olarak yapılıyor. Evlilik öncesi belki de gelinin en çok eğlendiği ve stres attığı özel bir gün olduğu için her detay geline özel olarak seçilir. En sevilen ve özen gösterilen detaylardan biri ise kına eldiven modelleri olarak karşımıza çıkar.

Kına eldivenleri genel olarak gelinin eline kına yakılırken kullanılan ve kına gecesinin en hüzünlü anına şahit olan, önemli detaylardan biridir. Kına eldiveni mutlaka tercih edilen kına elbisesine uygun olarak seçilmelidir. Bazı kına eldivenleri modelleri tüllü olabilirken bazıları güllü ya da dantelli olabilmektedir. Tercih edilecek modeller gelin adayının zevkine ve tarzına bağlı olarak değişebilmektedir.

Kına Eldiven Modelleri

Kına eldiven modelleri günümüzde birçok farklı tarzda üretilmektedir. Birçok farklı temada ve tarza kına gecesi aktiviteleri yapıldığı için kına eldiveni de birçok farklı tarza dizayn edilmekte ve üretilmektedir. En çok sevilen kına eldiven modelleri ise gül şeklindeki avuç içi kına eldivenleri olarak karşımıza çıkar. Oldukça şık olan bu kına eldiveni modeli; gül şeklinde dizayn edilmiş eldivenlerdir. Pul işlemeli kına eldiveni de yaygın olarak tercih edilen ve çok beğenilen eldiven modellerinden biridir. Kırmızı kumaş üzerine altın sarısı işlemeler kullanılmış eldivenler oldukça şık ve gösterişli durmaktadır.

Kına Eldiven Fiyatları

Kına eldiven fiyatları genel itibari ile seçilen kına eldiveni çeşidine göre değişmektedir. Bazı modeller daha fazla el işçiliği istediği için fiyat olarak daha yüksektir, bazı modeller ise daha sade bir şıklığa sahiptir. Bu sebeple de daha uygun fiyatlara satın alınabilir. Genel olarak kına eldiven fiyatları oldukça uygun ve bütçeye uygun olarak bulunmaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.