Gelin ve Damada Özel Olarak Tasarlanan Taşlı Kadeh Seti

04-11-2018 01:00
Gelin ve Damada Özel Olarak Tasarlanan Taşlı Kadeh Seti

Düğün ya da nikah, çift için en özel gün elbette. Düğünde ya da nikahta kullanılan her detayın ve aksesuarın mutlaka çift için özel olarak hazırlanması gerekmektedir. Bu detaylardan belki de en güzeli elbette kadeh seti olarak karşımıza çıkar. Tüm stresin bitti ve çiftin birbirine kavuştuğu o anda kutlama için kadehler kaldırılır. Bu kadehlerin güzel, özenli ve şık şekilde tercih edilmesi oldukça önemlidir. Özellikle de taşlı kadeh seti ya da golden kadeh seti en çok tercih edilen kadeh modellerinden biridir.

Gelin ve Damat Set Modelleri

Gelin ve damat set modelleri yalnızca gelin ve damat kullanımı için özel olarak hazırlanmış, diğer kadehlerden ayrı şekilde dizayn edilmiş olan kadeh seti olarak ifade edilir. Bu kadehlerin özellikle düğünün ya da nikahın temasına uygun olması gerekir. Yalnızca bu temaya değil gelinin gelinliğine de uyumlu bir gelin ve damat set modelleri tercih edilmesi gerekmektedir. Özellikle en çok tercih edilenkadeh seti çoğunlukla taşlı kadeh seti olmaktadır. Taşlı kadeh seti modelleri her görünümü, hem şıklığı, hem de ihtişamı ile en çok rağbet göre kadeh setlerinden biridir.

Bunun yanı sıra golden kadeh seti de çok sevilen modeller arasında bulunmaktadır. Golden kadeh seti altın rengi ile şıklığı ortaya çıkaran ve ihtişamı ile oldukça gösterişli olan kadeh setlerinden biridir. Bu setlerin tercihinde en önemli unsur kadehlerin çiftin içine en çok sinen modelde temin edilmesidir. Taşlı, incili ya da golden rengi olarak tercih edilebilir. Eğer gelin adayının tercih ettiği gelinlik daha ihtişamlı, göz alıcı ve şık ise golden kadeh seti tercih edilebilir ve gelinliğin şıklığı kadeh ile tamamlanarak oldukça şık bir şekilde harmanlanmış olacaktır. Eğer gelinlik daha sade bir zariflikle bütünleşmiş ise taşlı kadeh seti modellerine göz atılabilir. Bu sayede uzun süren stresin mutlulukla tamamlanmasını çift, en güzel kadehlerle sevdikleri ile beraber kutlayabilir.

Gelin ve damat set modelleri her zevke ve her düğün ya da nikaha uygun olarak bulunabilir. Gelin ve damat set modelleri için araştırma yapmak oldukça önemlidir. Gelinliğe, nikah temasına ve kutlamaya en uygun kadeh seti bulunmalıdır.

Gelin Damat Kadeh Set Fiyatları

Gelin damat kadeh set fiyatları tercih edilen kadeh setlerine göre değişmektedir. Genel itibari ile golden kadeh seti ya da taşlı kadeh seti oldukça uygun fiyatlara bulunabilir. Genel olarak gelin damat kadeh set fiyatları oldukça uygun olup her bütçe için uygundur.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.