Gelin Şapkası ile Farklı Esintiler Katmanın Tam Zamanı

25-12-2018 20:55
Gelin Şapkası ile Farklı Esintiler Katmanın Tam Zamanı

Bir kadının en güzel günlerinden biri olan, hep hayalini kurduğu evlilik süreci; elbette her şeyin mükemmel olması gereken günlerden biri. Gelin adayının kendini en güzel şekilde hissetmesi için de elbette en doğru gelinliği, en doğru aksesuarları ve en doğru gelin saçını seçmelidir. Gelin saçında kullanılan aksesuarlar, gelin kıyafetlerinde ayrı bir öneme sahiptir. Gelin şapka vualet gibi detaylar gelinliği gölgede bırakmayacak ancak şıklıktan da ödün vermeyecek şekilde olması gerekmektedir.

Gelin Şapkaları

Gelin şapkaları arasından en çok tercih edilen modellerden biri gelin şapka vualet olarak karşımıza çıkar. Gelin saçında kullanılacak olan aksesuarlar arasında, duvak, çiçek ya da özel olarak dizayn edilmektedir. Bunun yanı sıra yapılan uygulamalar ve dizaynın yanı sıra gelin duvağı ya da gelin şapkalarında dantel ve tül kullanılabilmektedir. Bunun dışında duvak, çiçek ya da özel tellerle de gelin şapkaları dizayn edilebilir. Yapılan dizayn ve tasarımlar dışında gelinlik ile aynı kumaş parçaları kullanılarak da gelin şapkaları üretilebilmektedir. Sezonun trendlerine göre bu özel günde şıklığı ve masumiyeti ortaya çıkaracak şekilde orkide, sümbül gibi canlı çiçekler ile bezenmiş olan şapkalar tercih edilmektedir. Bu şekilde gelin şapka vualet üzerine konacak bir iki aksesuar gelinliğin ve gelinin bütün havasını değiştirmeye yetecektir.

Gelin Şapka Modelleri

Gelin şapka modelleri oldukça çeşitlidir. Araştırmalara göre günümüzde gelin adaylarının yaklaşık olarak yüzde altmışı gelin şapka modelleri kullanmaktadır. Gelin şapka modelleri gelin tarzını tamamen değiştiren ve oldukça klas bir havaya taşımaya destek olan bir unsurdur. Eğer gelinlik üzerinde Fransız gipür danteller veya çiçek motifleri var ise, tercih edilen gelin şapkalarında bu detayların bulunması bütünlük sağlayan bir unsur olacaktır. Bu unsurun yanı sıra önemli olan diğer bir konu ise yüz tipine göre şapka seçimi olarak karşımıza çıkar. Eğer yuvarlak yüz tipine sahip olan bir gelin adayı iseniz, yüksek duvakların yukarıda kalacak şekilde kullanılması, zayıf yüzlerde ise Truva tarzı Helenistik gelin şapkalarının tercih edilmesi en güzel görüntüye ulaşmak için yardımcı olacaktır.

Özellikle gelin şapka modelleri günümüzde oldukça trend olmaktadır. Her moda tasarımcısının yeni yılın trendi olarak belirlediği gelin şapka modelleri arasından sizin için en doğru modeli tercih edebilir ve en mutlu gününüzde şıklığınıza şıklık katabilirsiniz.

Gelin Şapka Fiyatları

Gelin şapka fiyatları tercih ettiğiniz şapka modeline ve kalitesine göre değişmektedir. Genel olarak gelin şapka fiyatları için fiyattan ziyade tercih edeceğiniz şapkanın kalitesine dikkat etmeniz önemlidir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.