Gelin Çiçeği Seçiminde Nelere Dikkat Edilmelidir?

20-12-2018 22:32
Gelin Çiçeği Seçiminde Nelere Dikkat Edilmelidir?

Gelin çiçeği bir gelinin en önemli aksesuarlarından biridir. Gelin çiçeği tercih etmek ve hangi gelin çiçeğinin sizin için en doğru model olduğunu bulmak bu sebeple oldukça önemlidir. Tercih edeceğiniz gelin çiçeği için yapacağınız araştırmalarda bazı noktalara dikkat etmeniz oldukça önemli. Bu noktaların başında elbette gelinliğinizin modeli geliyor. Eğer oldukça şık ve şatafatlı bir gelinlikle dünya evine girecekseniz, salaş ya da bohem çiçekler tercih etmeniz doğru olmayacaktır. Ancak sade ve daha modern bir tarz tercih etmişseniz bu aşamada bohem gelin çiçeği modellerine göz atabilirsiniz.

Gelin Çiçek Modelleri

Gelin çiçek modelleri oldukça çeşitlidir. Gelin aksesuarları arasında en sevilen ve en çok önem verilen unsurlardan biri olan gelin çiçekleri; yeni sezonun trendlerine göre dizayn edilmiştir. Gelin çiçek modelleri her tarz gelinliğe ve geline uygun olarak üretilmektedir. Birbirinden farklı olan modeller, her tarz gelin için oldukça zengin bir çeşitlilik sunuyor. Gelin adaylarının tercih yaparken zorlandığı konuların başında ise elbette renk seçimi geliyor. Renkli gelin çiçekleri tercih ederken, gelinliğin modeli, düğün salonunun renkleri, gelin arasının süsü dikkate alınmalıdır. Bazı gelin adayları tarafından gelin çiçeğinin kolay seçildiği yanılgısı mevcuttur. Bundan dolayı da gelin çiçeği son dakikaya bırakılır. Bu durumda da arzu edildiği gibi bir çiçek bulunamaz. Bu gibi durumların yaşanmaması için gelinlik alındıktan hemen sonra çiçeğe karar vermek gerekir. Günümüzde renkli gelin çiçekleri klasik beyaz çiçeklerden daha çok tercih edilmeye başlanmıştır. Bunun yanı sıra canlı çiçekler yerine yapay çiçekler daha çok tercih edilmektedir.

Renkli Gelin Çiçekleri

Renkli gelin çiçekleri günümüzde en sevilen çiçek modellerinin başında geliyor. Özellikle de sonbahar aylarında, salonda yapılan düğünlerin vazgeçilmezi olan yapay gelin çiçekleri; klasik ve ağır görünümler ile mükemmel bir uyum sağlıyor. Renkli gelin çiçekleri arasından arzu ettiğiniz rengi seçebilir ve size en uygun çiçek ile dünya evine girebilirsiniz. "Beyaz gelinliğe, beyaz çiçek yakışır” mantığının artık geride kaldığını da unutmamak gerekir. Bu günlerde renkleri ile kendini ön plana çıkaracak bir gelin buketi tercih etmek en popüler görüşlerden biri. Farklı renkler ile bezenmiş olan gelin buketinin düğün fotoğraflarında görsel açıdan daha zengin çıkmaktadır. Yapay gelin çiçekleri bu aşamada canlı gelin çiçeklerinden daha avantajlı olmaktadır. Bunun sebebi ise eğer çiçeğinizi atmayacaksanız, ömür boyu anı olarak saklayabilmenizdir. Evinizde salonunuzda albümlerinizin olduğu vitrine gelin çiçeğiniz ile beraber en mutlu gününüzü hatırlayabilirsiniz.

Gelin Çiçek Fiyatları

Gelin çiçek fiyatlarıtercih edeceğiniz gelin çiçekleri çeşitlerine göre değişmektedir. Tercih edeceğiniz çiçeğin kalitesi, boyutu ve işçiliği bu aşamada belirleyici bir unsur olmaktadır. Genel olarak her bütçeye uygun gelin çiçek fiyatları bulunabilmektedir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.