En Çok Tercih Edilen Kütük Mum Nikah Şekerleri

27-11-2018 21:51
En Çok Tercih Edilen Kütük Mum Nikah Şekerleri

Nikah şekerleri; düğün ya da nikahların en önemli detaylarından biridir. Nikah şekeri genel itibari ile mutlu gününüzde sizlerin yanında olan ve sizleri yalnız bırakmayan konuklarınıza verilen ufak armağanlardır. Oldukça şık bir jest olan nikah şekeri adeti ise elbette zamanla değişmiştir. Eski zamanlarda yalnızca beyaz badem olarak tercih edilen nikah şekerleri, günümüzde birçok farklı şekilde tercih edilebilir. Düğün ve gelinlik gibi moda anlayışına göre her sene değişen trendlerde tercih edilen nikah şekerleri, modaya göre değişmektedir. Günümüzde en çok tercih edilen nikah şekeri modeli ise kütük mum nikah şekeri olarak karşımıza çıkar.

Kütük Mum Nikah Şekeri

Kütük mum günümüzde düğün ve nikahların daha doğal ve sade şıklık ile yapılması neticesinde en çok tercih edilen düğün hediyelerinden biri olmuştur. Özellikle de açık havada düğün yapacak olan kişiler için en çok tercih edilen ve en çok sevilen nikah şekerlerinden biri kütük mum olmuştur.Kütük mum nikah şekeri modelleri genel olarak nikaha ya da düğüne katılan konukların evlerinde sergilemekten mutluluk duyduğu bir dekorasyon detayıdır. Bu sayede en mutlu gününüz her zaman sevdikleriniz evlerinde sergilenebilir ve şık bir detay olarak ölümsüz şekilde kalıcı olabilir.

Kütük Mum Modelleri

Kütük mum modelleri düğün temanızın rengine göre belirlenmelidir. Doğal olmasıyla ve kütük malzemesinden üretilmesiyle kötü enerjiyi de temizleyen kütük mum modelleri ortasında mumluk bir alan barındırır ve içindeki mum yakıldığında oldukça romantik ve şık bir ambians oluşmasına yardımcı olur. Kütük mum modelleri arzu ettiğiniz renkte süslenebilir. Eğer gelin çiçeğiniz mor renk ağırlıklıyla, kütük mum nikah şekeri de mor renkler ve çiçeklerle süslenebilir. Bu kısım, tamamen çiftin zevklerine ve tercihlerine kalmıştır. Bunun dışında bu nikah şekerlerini tek tek misafirlere vererek değil, masalarına koyarak da oldukça şık bir jest yapabilirsiniz. Her konuğun masasına isimlerine özel olarak hazırlanmış olan kütük mum modelleri yerleştirilebilir. Bu sayede hem konukların oturma düzeni de ayarlanmış olur, hem de her konuğun kendini özel hissetmesi sağlanır. Günümüzde en sevilen ve en çok rağbet gören nikah şekeri modellerinden olan kütük mum modelleri her konuğun çok seveceği ve evlerinde sergilemekten mutluluk duyacağı, oldukça şık bir detaydır.

Kütük Mum Fiyatları

Kütük mum fiyatları oldukça uygundur. Genel olarak dekorasyon için kullanılan bir detay ve eşya olduğundan, fiyatları oldukça uygundur. Genel olarak kütük mum fiyatları sipariş verilecek olan kütük mum sayısına göre belirlenmektedir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.