Eğlenceye Tat Katacak Darbuka Modelleri

17-12-2018 15:40
Eğlenceye Tat Katacak Darbuka Modelleri

Kına yakmak; en eski geleneklerimizin başında geliyor. Kına gecelerinin kendine has birçok özelliği bulunuyor. Bu özellikler sonucunda da birçok farklı kına malzemeleri de kullanmak gerekiyor. Kına gecesi için ilk olarak; gelin adayı bindallı adı verilen, tarzına uygun ve özel kına gecesi kıyafetini giyer. Ardından başına kırmızı ve tülden işlemeli olarak da seçilebilecek bir örtü örter. Daha sonra mutlu bir evliliğe sahip bir aile büyüğüne; kınayı hazırlama ve yakma görevi verilir. Kına gecesi herkes için farklı şekillerde ve farklı temalarda yapılabilir. Günümüzde genel olarak genç neslin tercih ettiği kına gecesi modelinde; kına gecesi bekarlığa veda gecesi ile birleştirilir. Bu sayede gelin adayı sevdikleri ile, kız arkadaşları ile oldukça keyifli ve eğlenceli bir gece geçirir. Evlenmeden önce, tüm hazırlık stresini atan ve oldukça eğlenen gelin ve arkadaşları için kına gecesinin anlamı oldukça büyüktür.

Darbuka elbette kına gecelerinin, düğünlerin vazgeçilmezidir. Darbuka modelleri kına gecelerine, düğünlere tat katar. Kına gecesine özel olarak hazırlanan darbuka modelleri süslenmiş ve dantellerle bezenmiş olmaktadır. Eğlencenize eğlence katacak olan ve oldukça keyifli bir gece geçirmenizi sağlayacak olan darbuka modelleri ile bu mutlu gününüzü oldukça mutlu şekilde hatırlayacaksınız.

Darbuka Modelleri

Darbuka modelleri seçerken öncelikli olarak darbukanın sayısına ve boyutuna dikkat etmeniz gerekmektedir. Darbuka modelleri kına geceleri için özel olarak süslenmiştir. Mor, pembe, mavi ya da yeşil renkte darbukalar temin edebilirsiniz. Satın aldığınız darbukalar dantellerle süslenerek, oldukça şık ve ışıltılı bir hale getirilmiştir. Darbukayı çalacak olan kişi için en uygun olan darbuka boyutlarını seçebilirsiniz. Darbuka boyutları değişmektedir. Bunlar: büyük darbuka çapı 20 cm olmaktadır. Orta olan darbuka modelleri ise 18 cm olmaktadır. Küçük boyutta olan darbuka modelleri ise 16 cm olmaktadır. Midi olarak ifade edilen darbuka modelleri ise 14 cm olmaktadır. En ufak ebatlı olan darbuka modeli ise 12 cm olmaktadır. Bu modeller arasından sizin için uygun olanı satın alabilirsiniz. Renk seçenekleri ise bakır, fuşya, lacivert, mor, yeşil olmaktadır. Kına gecenizin eğlencesi olan ve tüm yorgunluğunuzu atmanızı sağlayacak bu darbuka modelleri arasından sizin için en uygun olanı tercih edebilirsiniz.

Darbuka Fiyatları

Darbuka fiyatları tercih edilen darbuka modeline göre değişmektedir. Darbuka fiyatları darbukanın boyutlarına ve ebatlarına göre de belirlenmektedir. Bundan dolayı da standart bir fiyat vermek mümkün olmasa da kalitesine göre darbuka fiyatları oldukça uygundur.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.