Çiçekli Süslemeleri ile Birbirinden Renkli Yüzük Tepsileri

26-11-2018 22:45
Çiçekli Süslemeleri ile Birbirinden Renkli Yüzük Tepsileri

Nişan törenleri; birçok detayın bir arada kullanıldığı ve çift için düğün ya da nikahtan önce bu heyecanın bir provası olarak atılan ilk ciddi adımdır. Bundan dolayı da nişana dair her bir detay oldukça önemlidir. Bu detaylardan en önemlileri ise elbette nişan tepsileri olmaktadır. Nişan tepsileri oldukça çeşitlidir. Çiçekli nişan tepsileri bu senenin en çok tercih edilen trendlerinden olurken, farklı modellerde de nişan temasına uygun tepsiler tercih edilebilir. Çiftin en güzel anında, yüzüklerin sergilendiği tepsinin şık olması oldukça önemli. Nişan tepsisi hem ailelerin, hem arkadaşların, hem de akrabaların en çok ilgi gösterdiği aksesuarlardan biri. Günümüzde de gelin adaylarının zevkine uygun olarak, çeşit çeşit nişan tepsi modelleri üretilmektedir. Eski zamanlarda nişan tepsisi için gerekenler, sıradan bir makas, sıradan bir tepsi ve tepsinin altına sarılan dantel bir örtü yeterliyken, günümüzde nişan tepsisi en önemli nişan aksesuarlarından biridir. En sevilen modellerden biri ise çiçekli nişan tepsileri olmaktadır.

Taşlı Nişan Tepsi Modelleri

Taşlı nişan tepsi modelleri günümüzde en popüler ve trend nişan tepsisi modelleri arasındadır. Yalnızca dizayn ve süsleme bile nişan tepsisini farklılaştıran ve şıklaştıran bir unsurdur. Taşlı nişan tepsi modelleri oldukça şık ve gösterişli nişan tepsileridir. Daha sade modelleri de mevcuttur. Bu model nişan tepsiler de genel olarak kurdele ağırlıklı olarak dizayn edilirken, bazı modellerde tül kullanılabilmektedir. İncilerle süslenmiş olan nişan tepsi modelleri ise zarafeti ön planda tutan nişan temalarının vazgeçilmezi olarak yaygın şekilde tercih edilmektedir. Eğer daha gösterişli modellerde nişan tepsisi tercih edilecek ise bu aşamada genel itibari ile taşlı nişan tepsi modelleri tercih edilmektedir. Taşlı nişan tepsi modelleri için yüzeyi örtecek ve süsleyecek şık, zarif örtüler tercih edilebilir. Bu örtüler saten olarak da tercih edilebileceği gibi nişan temasına uygun şekilde de süslenebilir. Genel olarak taşlı nişan tepsi modelleri tek başlarına şık oldukları için örtü ya da farklı süslemelere ihtiyaç duyulmamaktadır. Ancak çeşitli nişanlarda daha da süslenmesi için bu detaylar tercih edilebilir. Bunun dışında taşlı nişan tepsi modelleri başta olmak üzere çiçekli nişan tepsileri için de bir diğer önemli detay; güzel ve şık bir nişan makası tercih etmek. Kullanılacak olan makasların mutlaka tepsiye uygun olması gerekmektedir. Yalnızca makas değil tepside kullanılacak detayların da tepsiye uygun olması gerekmektedir. Genel olarak nişan tepsisi için baş harfler kullanılır. Arzuya göre çiçekler, boncuklar, çeşitli süslemeler de kullanılabilir.

Nişan Tepsi Fiyatları

Nişan tepsi fiyatlarıtercih edilen modele göre değişmektedir. Nişan tepsinin üretilirken kullanıldığı malzemeler, inci, çiçek, tüyler ya da danteller gibi detaylar nişan tepsi fiyatları için etkileyici olmaktadır. Ancak genel olarak her bütçe için oldukça uygun, kaliteli ve her zevke uygun taşlı nişan tepsi modelleri bulmak mümkündür.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.