Çeşitli Taşları ile Süslenen Nişan Makasları

04-11-2018 00:44
Çeşitli Taşları ile Süslenen Nişan Makasları

Nişan, çiftin yeni ve mutluluk dolu bir yola atacakları ilk adım olduğu için oldukça önemli ve değerli günlerin başında geliyor. Çift için nişan gününde kullanılan her bir detay, aksesuar ve adım elbette ki oldukça önemli. Özellikle de moda anlayışının değişmesi, nişan ve söz gibi oldukça önemli günlerin trendleri yakalama anlayışı benimsenmektedir. Evlilik süreci, başlı başına çift için stresli ve zorlayıcı bir süreç olsa da çok heyecanlı ve her zaman heyecanla hatırlanacak müthiş anıların yalnızca başlangıcı... Bundan dolayı da her detayın çiftin içine sinmesi oldukça önemli.

Nişan makası çiftin attıkları adımı kesinleştiren en önemli detaylardan biri. Nişan makası seçerken öncelikli olarak nişan tepsisine en uygun nişan makasını bulmaya dikkat etmek gerekmektedir. Tıpkı nişan tepsisinde olduğu gibi nişan makası da oldukça önemli. Aile büyüğünün kurdeleyi kesmek için kullandığı makas, en önemli aksesuarlardan biri. Eski dönemlerde sıradan makaslar kullanılsa bile günümüzde gösterişli ve şık nişan makası çeşitleri tercih ediliyor.

Nişan makasları çeşitleri arasında en çok sevilenlerinden biri incili nişan makası olarak karşımıza çıkmaktadır. Bunun dışında yaygın şekilde kullanılan birçok nişan makas modelleri bulunmaktadır. Eyfel kulesini andıran nişan makaslarından, daha zarif ya da bohem tarzlarda da nişan makasları bulunmaktadır.

Nişan Makas Modelleri

Nişan makas modelleri genel olarak nişan tepsisine göre tercih edilir. Özellikle en çok rağbet göre nişan makas modelleri arasında incili nişan makası bulunmakta. Nişan, düğün provası olduğu için her şeyin oldukça şık olması gerekmektedir. Düğünün provası olan nişan merasiminin her detayın birbiri ile uyumlu olması da gerekmektedir. Nişan makası tepside kullanılan detaylar ile süslenebilir. Nişan makas modelleri genel itibari ile nişanın mevsimine göre dikkat edilmesi gereken detaylardan biri. Örnek olarak yaz mevsiminde nişan yapılıyorsa, deniz teması tercih edilebilir ya da baharı anımsatacak çiçekler kullanılabilir. Kış mevsiminde ise incili nişan makası tercih edilebilir. Elbette nişan temasının özelliklerine göre nişan makası da seçilmelidir. Özellikle kış mevsimi için aynalı nişan tepsileri tercih edilmektedir. Bu sebeple de incili nişan makası oldukça rağbet görmektedir. Sonbahar için de farklı temalar tercih edilebilir. Kuru çiçekler, dallar, danteller ya da inciler tercih edilebilir.

Nişan Makas Fiyatları

Nişan makas fiyatları tercih edilen makas modeline göre değişmektedir. Tercih edilen makasın süslenmesi, tarzı, büyüklüğü ya da yapısı nişan makas fiyatları için etkileyici unsurlardan biridir. Genel itibari ile nişan makas fiyatları oldukça uygun ve her bütçe için uygundur.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.