Birbirinden Farklı Kokuları ile Şişede Nikah Şekeri

17-11-2018 23:12
Birbirinden Farklı Kokuları ile Şişede Nikah Şekeri

Nikah şekeri; düğün ya da nikahın en önemli ayrıntılarından biridir. Nikahın ya da düğünün sevdikleriniz ve aileleriniz tarafından da anımsanmasını sağlayacak olan nikah şekeri modelleri, mutlu gününüzde yanınızda olanlar için özenle hazırlanmış armağanlardır. Özellikle şık ve estetik olarak güzel olarak tercih edilen nikah şekeri modelleri; konuklarınız tarafından da evlerde sergilenmek üzere saklanacak ve her görüldüğünde güzel ve mutlu gününüzü anımsatacaktır. Bundan dolayı belki de en önemli işlerden biri; doğru nikah şekerlerini tercih etmektedir. Nikah şekeri için de her yıl moda ve trend anlayışları değişmektedir. Eski zamanlarda beyaz badem nikah şekeri olarak yeterliyken, günümüz düğün ve nikah modasına uygun olarak daha farklı nikah şekeri modelleri üretilmektedir. Günümüzde en trend ve tercih edilen nikah şekeri modelleri; kolonyalı nikah şekeri, camlı nikah şekeri ve şişe nikah şekerleri modelleri olmaktadır.

Kolonyalı Nikah Şekeri Çeşitleri

Kolonyalı nikah şekeri çeşitleri genel itibari ile güzel ve ferahlatan kokusu ile düğününüzü anımsatacak en güzel detaylardan biridir. İnsan duyuları arasında hafızası en güçlü olan duyumuz elbette kokudur. Mis gibi ferah kokusuyla konuklarınıza her zaman düğün ya da nikahınızı anımsatacak olan kolonyalı nikah şekeri çeşitleri bu sebeple, bu senenin en popüler ve en çok rağbet gören nikah şekeri modellerinden biridir. Kolonyalı nikah şekeri çeşitleri arasından dilediğiniz kokuyu ve modeli seçebilirsiniz. Mandalinalı, portakallı ya da farklı bir kolonyayı tercih ederek; konuklarınızın hangi kokuyla nikah ya da düğününüzü hatırlamasını istediğinize karar verebilirsiniz. Günümüzde en çok tercih edilen kolonyalı nikah şekeri oldukça camlı nikah şekeri olarak şık bir cam kavanozda sergilenendir. Camlı bir kavanozda sergilenen kolonyalı nikah şekeri parfüm şişesini andıran şıklığı ile konuklarınızı sevindirecektir.

Camlı Nikah Şekeri

Camlı nikah şekeri modelleri de günümüzün en sevilen ve en çok tercih edilen nikah şekeri modelleri arasındadır. Bu denli popüler olmasının nedeni ise camlı bir dizayna sahip olduğu için konukların evlerinde de sergileyebileceği şıklıkta bir dekorasyon unsuru olmalarıdır. Birçok farklı çeşit ve zenginlikte camlı nikah şekeri modelleri mevcuttur. Sizin beğeninize en çok uyan modelleri seçebilir ve konuklarınıza armağan edebilirsiniz. Özellikle de kolonyalı nikah şekeri modelleri camlı şişede sergilendiği için yaygın olarak tercih edilmektedir.

Şişede Nikah Şekeri Fiyatları

Şişede nikah şekeri fiyatları tercih edilen nikah şekeri modeline göre değişmektedir. Nikah şekerinin ve şişenin boyutu, gerçek cam olup olmaması, satın alınacak olan nikah şekerlerinin sayısı gibi birçok unsur şişede nikah şekeri fiyatları için belirleyici bir unsur olarak karşımıza çıkar. Genel itibari ile her bütçeye uygun olacak şekilde geniş fiyat aralıklarına sahip olarak şişede nikah şekeri fiyatları mevcuttur.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.